IA Architect

Automatisoimme enemmän kuin pelkkiä tehtäviä. Me Aitomationilla laitamme asiat virtaamaan! Oletko innostunut työn automatisoinnista? Oletko toteuttanut menestyksekkäästi useita automaatioita? Tunnetko ja osaatko yhdistellä eri automaatioteknologioita? Haluatko vastata mielenkiintoisista asiakastoteutuksista ja kehittää Intelligent Automation -tiimin toimintaa?

Aitomationin Intelligent Automation -tiimi hakee kokenutta henkilöä vastaamaan tiimin kehityksestä ja automaatioiden toteutuksista

Lue lisää ->

IA/RPA-developer

Automatisoimme enemmän kuin pelkkiä tehtäviä. Me Aitomationilla laitamme asiat virtaamaan! Oletko innostunut työn automatisoinnista? Oletko toteuttanut menestyksekkäästi joitain automaatioita? Tunnetko ja osaatko yhdistellä eri automaatioteknologioita? Haluatko vastata mielenkiintoisista asiakastoteutuksista ja olet valmis kehittymään monipuoliseksi osaajaksi?

Aitomationin Intelligent Automation -tiimi hakee innostunutta, kehityshaluista henkilöä IA/RPA-kehittäjäksi

Lue lisää ->

Senior IA/RPA-developer

Automatisoimme enemmän kuin pelkkiä tehtäviä. Me Aitomationilla laitamme asiat virtaamaan! Oletko innostunut työn automatisoinnista? Oletko toteuttanut menestyksekkäästi joitain automaatioita? Tunnetko ja osaatko yhdistellä eri automaatioteknologioita? Haluatko vastata mielenkiintoisista asiakastoteutuksista ja olet valmis mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin?

Aitomationin Intelligent Automation -tiimi hakee kokenutta henkilöä Senior IA/RPA-kehittäjäksi

Lue lisää ->