IA Architect

Automatisoimme enemmän kuin pelkkiä tehtäviä. Me Aitomationilla laitamme asiat virtaamaan! Oletko innostunut työn automatisoinnista? Oletko toteuttanut menestyksekkäästi useita automaatioita? Tunnetko ja osaatko yhdistellä eri automaatioteknologioita? Haluatko vastata mielenkiintoisista asiakastoteutuksista ja kehittää Intelligent Automation -tiimin toimintaa?

Aitomationin Intelligent Automation -tiimi hakee kokenutta henkilöä Arkkitehti- ja kehitysrooliin vastaamaan asiakkaiden automaatiototeutuksista ohjelmistorobotiikan ja muiden soveltuvien teknologioiden keinoin myös kädet savessa. Henkilö on avainasemassa vaikuttamassa tehtävän ja toiminnan kehitykseen, joten onnistuminen edellyttää kykyä johtaa tiimiä sekä kykyä analysoida ja hahmottaa automaation roolia asiakkaiden liiketoiminnassa.

Haettava henkilö omaa hyvät tiedot automaation mahdollisuuksista liiketoimintaongelmien ratkaisemisessa ja osaa suunnitella sekä rakentaa tätä tukevan automaatioarkkitehtuurin. Hänella on laajempaa kokemusta automaatioiden kehitystyöstä, ymmärrystä liiketoimintaprosesseista ja kyky johtaa tiimin työtä.

Haettavalta henkilöltä odotamme mm:

  • Kykyä suunnitella innovatiivisiakin ratkaisuja yli teknologiarajojen
  • RPA-teknologioiden (UiPath, MS PowerAutomate) erittäin hyvää osaamista
  • ML/AI -tuntemusta
  • Kokemusta ja ymmärrystä konsultointityöstä
  • Projektimenetelmien, kuten scrum, tuntemusta

Tässä tehtävässä pääsee mukaan kasvattamaan nuoren yhtiön liiketoimintaa ja vaikuttamaan tulevaisuuteen!

Lähetä CV:si tai ota yhteyttä niin kuulet lisää: Tomi Paapio, + 358 400 444 389, tomi.paapio(at)aitomation.fi