IA/RPA-developer

Automatisoimme enemmän kuin pelkkiä tehtäviä. Me Aitomationilla laitamme asiat virtaamaan! Oletko innostunut työn automatisoinnista? Oletko toteuttanut menestyksekkäästi joitain automaatioita? Tunnetko ja osaatko yhdistellä eri automaatioteknologioita? Haluatko vastata mielenkiintoisista asiakastoteutuksista ja olet valmis kehittymään monipuoliseksi osaajaksi?

Aitomationin Intelligent Automation -tiimi hakee innostunutta, kehityshaluista henkilöä IA/RPA-kehittäjäksi toteuttamaan automaatioita monipuolisissa asiakasprojekteissa ohjelmistorobotiikan ja muiden soveltuvien teknologioiden keinoin. Aitomationin periaatteena on automatisoida työtä ja prosesseja älykkäästi kokonaiskuva huomioiden, joten halu ymmärtää laajempia kokonaisuuksia on erittäin olennainen osa roolia.

Taustaltasi ja kokemukseltasi voit olla urasi alkuvaiheessa, tai vaikka opintojesi loppupäässä. Pääasia on että tunnet kehitystyön perusteet ja haluat kehittää itseäsi.

Haettavalta henkilöltä odotamme mm:
– RPA-teknologioiden tuntemista, työkaluina mm UiPath ja PowerAutomate
– Asennetta ja valmiutta uuden oppimiseen
– Valmiutta työskennellä tarvittaessa itsenäisestikin asiakasprojekteissa

IA-tiimi tarjoaa loistavan mahdollisuuden tulevaisuuden tekijälle kasvaa tehtävän mukana samalla kun liiketoiminta laajenee!

Lähetä CV:si tai ota yhteyttä niin kuulet lisää: Tomi Paapio, + 358 400 444 389, tomi.paapio(at)aitomation.fi