Senior IA/RPA-developer

Automatisoimme enemmän kuin pelkkiä tehtäviä. Me Aitomationilla laitamme asiat virtaamaan! Oletko innostunut työn automatisoinnista? Oletko toteuttanut menestyksekkäästi haastavia automaatioita? Tunnetko ja osaatko yhdistellä eri automaatioteknologioita? Haluatko vastata mielenkiintoisista asiakastoteutuksista ja osallistua samalla tiimin työn ja työmenetelmien kehitykseen?

Aitomationin Intelligent Automation -tiimi hakee kokenutta, jo näyttöjä onnistuneista toteutuksista omaavaa henkilöä vastaamaan monipuolisesti asiakkaiden automaatiototeutuksista ohjelmistorobotiikan ja muiden soveltuvien teknologioiden keinoin. Etsimme osaajia, jotka kykenevät sekä suunnittelemaan että toteuttamaan erilaisia automaatioita itsenäisesti tai osana asiantuntevaa tiimiä.

Haettavalla henkilöllä on tarvittavaa kokemusta jotta voi tarvittaessa tukea tuoreempien tiiminjäsenten kehittymistä. Automaatioiden kehittäjänä hän on osaava ja tuntee työkalut erinomaisesti, mahdollisesti useampia teknologioita.. Rooliin kuuluu olennaisena osana kyky hahmottaa laajempia kokonaisuuksia, jotta automaatio voidaan toteuttaa tuottamaan parhaan hyödyn.

Haettavalta henkilöltä odotamme mm:
– Kykyä toteuttaa innovatiivisiakin ratkaisuja
– RPA-teknologioiden osaamista, pääasiallisina työkaluina UiPath ja PowerAutomate
– Kokemusta ja ymmärrystä konsultointityöstä
– Projektimenetelmien, kuten scrum, tuntemusta

IA-tiimissä olet tärkeässä roolissa muokkaamassa tulevaisuutta ja kasvattamassa liiketoimintaa!

Lähetä CV:si tai ota yhteyttä niin kuulet lisää: Tomi Paapio, + 358 400 444 389, tomi.paapio(at)aitomation.fi