Aitomation – ketterä, asiantunteva ja tehokas kumppanisi liiketoimintaprosessien haasteissa

Millaisia palveluja tarjoamme?

Aitomation tekee asiakasyritystensä liiketoimintaa tehostavien ja tuottavuutta parantavien prosessien kehitystä sekä uudelleenmuotoilua datan, low coden ja automaation avulla.

Emme ratko yksittäisiä liiketoimintaa hidastavia ongelmia, vaan ymmärrämme koko end-to-end -prosessin. Etsimme ja löydämme syyt juuri sinun organisaatiosi liiketoimintaa jarruttaviin tekijöihin ja ratkaisemme ne pitkäkestoisesti ketterin menetelmin.

Millaista erikoisosaamista meillä on?

Olemme yritys, jossa ratkaisut liiketoimintaprosessien tehostamiseen ja tuottavuuden parantamiseen mietitään bisnesymmärrys edellä. Laaja-alaisen osaamisemme avulla pääsemme nopeasti perille, mitkä seikat vaikuttavat paitsi päivittäistyön pullonkauloihin, ennen kaikkea koko liiketoiminnan tuottavuuteen.

Low code- ja automaatio-osaamisemme on huippuluokkaa, minkä ohella meillä on Suomen paras Microsoft-asiantuntijuus.

Mitä konkreettista hyötyä asiakkaamme saavat?

Automaatio- ja low code -ratkaisujemme myötä parannamme liiketoimintasi tuottavuutta sekä tehostamme organisaatiosi sisäisiä ja ulkoisia prosesseja. Tärkeimpiä ratkaisujemme avulla saatavia hyötyjä ovat kustannustehokkuus, manuaalityöhön kuluvien rutiinien ja IT-kulujen väheneminen sekä operatiivisen tehokkuuden lisääminen.

Esimerkiksi erään asiakkaamme taloushallinnossa oli monia aikaa vieviä manuaalityön vaiheita, joihin tuli virheitä ja joita jouduttiin jälkeenpäin tarkistamaan sekä korjaamaan. Tehokkaan prosessikartoituksen myötä saimme kattavan kuvan organisaation päivittäistyötä hidastavista tekijöistä, mutta myös yrityksen nykytilasta sekä toiveistaan prosessien tehostamiseen. Keräämämme datan sekä vuorovaikutuksellisen yhteistyön tuloksena toteutimme ratkaisut, jotka tehostavat asiakkaamme liiketoimintaprosesseja selkeästi mitattavin tuloksin – nyt ja tulevaisuudessa.

Miksi valita juuri meidät?

Aitomation tunnetaan asiantuntijuuden ohella asiakaskeskeisyydestään. Meidät erottaa kilpailijoistamme huolellisen prosessikonsultoinnin yhdistäminen ketteriin teknologisiin ratkaisuihin.

Toimintamme ei ole vuorovaikutuksellista vain kehitystyön ajan, vaan jatkuu sen jälkeenkin. Palvelulupaukseemme kuuluu, että ylläpidämme ja kehitämme yrityksellesi toteuttamiamme ratkaisuja jatkuvan hyödyn takaamiseksi. Lisäksi pidämme huolen, että tuottamamme ratkaisut vastaavat muuttuviin tarpeisiisi myös organisaatiosi kasvaessa ja kehittyessä.

”Haluaisin, että meidät muistettaisiin ketteryydestämme vastata mittaviinkin haasteisiin, kyvystämme tunnistaa ja mitata asiakkaillemme tuottama liiketoimintahyöty sekä osaamisestamme fiksun teknologian hyödyntämiseen”, myyntijohtajamme Jari Jaatinen tiivistää.


🔸 Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme sinulle lisää! Ota rohkeasti yhteyttä: +358 45 847 5050 tai jari.jaatinen@aitomation.fi