Pekka Sahlsten on aloittanut Microsoft Lead -roolissa

 

 

Pekka Sahlsten on aloittanut Aitomationilla roolissa Microsoft Lead. Osana Aitomationin jatkuvaa  panostusta Microsoft-teknologioihin Pekka vastaa tämän alueen liiketoiminnan ja toimituskyvyn kehittämisestä ja kasvattamisesta. 

Pekka siirtyy Aitomationille Digialta Dynamics 365 ja PowerPlatform-ratkaisuarkkitehdin ja konsulttitiimin vetäjän tehtävistä.

Pekka tuo tullessaan yli 10 vuoden kokemuksen Microsoft Dynamics 365 ja Power Platform -pohjaisten liiketoimintasovellusten suunnittelusta ja toteutuksesta Suomessa ja Iso-Britanniassa. Pekalla on pitkä kokemus myös mm. ohjelmistokehitys- ja ICT-järjestelmämyyntitehtävistä.

Pekan tavoitat numerosta: 044-728 4250

pekka.sahlsten@aitomation.fi

 

“Aitomation vakuutti minut ainutlaatuisella lähestymistavallaan, joka yhdistää prosessianalyysiä ja -muotoilua viimeisimpiin automaatio-, analytiikka- ja AI-teknologioihin – sekä todella kovalla joukolla huippuasiantuntijoita. 

Henkilökohtaisesti koen erittäin kiinnostavana, että pääsen kasvattamaan nimenomaan viimeisimpiin Microsoftin innovaatioihin perustuvaa Power Platform ja Azure-liiketoimintaa yhtenä Aitomationin painopistealueena”